Ge kärlek - Inte stryk!

Jag hittade ett nästan kul kort som togs på mig och Pilsner Pelle från Molkom. Det var när vi spexade framför ett fredsmonument på Stora torget här i Karlstad. Jag ville förtydliga att med kärlek kan man stoppa bråk (Make love not  War), även om en del säger att kärlek börjar med bråk...men det gäller bara gifta par.

Älskvärt,

Bernt-AlfredMake Love - Not War
Make Love - Not War 2

Kommentarer
Postat av: Nora

Jag gillar din gula tröjja starkt, det vet du! Men är den inte lite varm såhär års? Dax för lite bilder på dig i bar överkropp tycker jag ;-)

God natt käre Bernt-Alfred!

2009-07-07 @ 02:11:44
URL: http://noraeriksson.blogg.se/
Postat av: Tina Hedin

Men Bernt-Alfred du kan inte upplösa ord på detta sätt, det trodde jag inte om dig! Det får ju en helt annan innebörd. Skulle vilja ha telefonnumret till Pilsner Pelle som drar ut dig på dessa dåligheter, eller om ni hetsar varandra vad vet jag.Ingen är bättre än den andre kanske!!!

2009-07-07 @ 02:45:48
Postat av: Bernt-Alfred

Hej Nora! Finns det något som heter värmer-för-mycket-så-här-års? Det får nog bli lite sommarväder innan jag kan låta huden värmas den naturliga vägen.Varmt,Bernt-Alfred

2009-07-11 @ 13:51:31
URL: http://berntalfred.blogg.se/
Postat av: Bernt-Alfred

Hej Tina,I ärlighetens namn, så är det Pilsne-Pelle som står för mestadelen av dåligheter. Jag är bara ett verktyg i händelsen. Denna gången en penna!Färgglad,Bernt-Alfred

2009-07-11 @ 13:53:17
URL: http://berntalfred.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0